Canglory technology (China)  LTD

Injektionsstøbefremstillingsproces Del I

Slip tid: 2022-02-26 14:39:03    Hits: 1

&Fremgangsmulighedsprocessen er kompliceret og kompliceret, og der er mange processer bag den tilsyneladende enkle operation. Ved du, hvad injektionsstøbningsprocessen er? Lad mignu fortælle dig i detaljer, injektionsstøbeproduktionsprocessen omfatter hovedsagelig: Acceptning af kunde#39; s tilpassede behov, engineering Team Mold Design, Mold Manufacturing, Mold Inspection and Mold Trial, Mold Modifikation og Reparation og Mold Vedligeholdelse. Følgende Caldory Technology (Kina) Ltd vil tage dig til at forstå en efter en:

1. Acceptér de tilpassede behov hos kunderne

The produktion af plastformater, først og fremmest, kundekonieter leverer produkttegninger eller fysiske genstande til støbefabrikanten. Fabrikanten skal forstå de tekniske krav som brug, håndværk og dimensionsnøjagtighed af plastikdelene. Gennem opgavekravene til støbning af plastproduktion, indsamle processen med at analysere og fordøje produktdata, som er at acceptere de tilpassede behov hos kunderne.

 

 微信图片_20220210101601.png

 

 

2. Mould Design

 909c4fe57bb34f42a80081683cb83f37_4.jpg

teknik team designer støbeform strukturen i henhold til produkt tegninger, rækker og tegner tegningerne

1. Ranking af plastdele

 Ranking af plastdele refererer til at arrangere en eller flere plastdele, der kræves af rimelig sprøjtestøbningsproces og støberstruktur i henhold til kundens krav.

ranking af plastdele supplerer formstrukturen og plastproduktionen, og påvirker direkte injektionsstøbningsprocessen i det senere trin. Den tilsvarende støbestruktur skal overvejes,når rangordningen, og rangordningen skal justeres under betingelserne for at opfylde formstrukturen.

2. Tegning af citatdiagram og bestillingsmaterialer

citeringsdiagrammet er støbeformen, og giver også en reference til formbestilling. Citatdiagrammet er en relativt detaljeret identifikation af formbasen og dens struktur og størrelsen af ​​støbeformet på basis af det oprindelige formarrangement. Bestilling er baseret på citatdiagrammet, tegne et skematisk diagram af støbeformen, og udfyld ordreformularen.

3. Mold struktur design

Me mold struktur bestemmes af typen af ​​injektionsmaskine og egenskaberne af plastikdelene. Designet fokuserer på følgende aspekter:

(1) tekniske specifikationer for sprøjtestøbemaskinen;

(2) Proces ydelse af plastik ;

(3) gating system, herunder løbere, porte osv.;;

(4) danner dele;

(5) almindeligt anvendte strukturelle dele;

(6) position agentur; 

(7) udkastningsmekanisme ;-

(8) støbeform temperatur kontrol;

\\n \\n \\n \\n (9) udstødning; \\n \\n \\n \\n \\n \\n ( 10) Mold materiale. \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\nCanglory teknologi (Kina) LTD er en én \\nstation tjeneste producent fra støber design, injektion støber behandling, produkt injektion produktion , Plasteskal overfladebehandling (olieindsprøjtning, silke skærm osv.) Vi, Shibang Plastics, er en virksomhed, der drives af Love. Vores mål er at skabe en glad virksomhed. Vi fokuserer på at løse forskellige tilpassede problemer for kunderne. \\ N \\n \\n \\n \\n \\n

Tidligere: Hvad ser en sprøjtestøbefabrik ...

Næste: Injektionsstøbefremstillingsproc...